EV ALANA SÜRESİZ OTURMA İZNİ VEREN 10 ÜLKE

11 Ocak 2017 Çarşamba
1
Amerika
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
ABD Hükümetinin belirlediği bölgelerde 500 bin dolar yatırım yapan veya 1 milyon dolar sermayeli şirket kuranlara süresiz oturma hakkı veriliyor. Yatırımın 5. yılında da vatandaşlığa geçme hakkı sunuluyor.
2
Almanya
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
250 bin euro yatırımla iş kurarak Alman vatandaşlarına istihdam sağlayanlara önce oturum, sonra vatandaş olma fırsatı sunuluyor.
3
Dominik Cumhuriyeti
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
Tek başınıza vatandaşlık hakkı için 100 bin dolarlık, eşiniz ve çocuklarınızla ülkeye yerleşmek için 200 bin dolarlık yatırım yapmanız gerekiyor.
4
Letonya
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
Letonya'nın yabancı yatırımcılar için AB üyesi ülkeler arasında dolaşım izni verdiği uygulamada fiyat kotası şöyle: Büyük şehirlerden en az 143 bin euro, kırsal kesimden en az 70 bin euro değerinde ev almak.
5
İrlanda
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
İrlanda'da 400 bin euro değerinde gayrimenkul alanlar, oturma iznine sahip oluyor.
6
İspanya
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
İspanya'da yabancı yatırımcıya oturum izni veren yasa yürürlüğe girdi. İspanya'da 160 bin euroluk konut alan yabancılar oturma izninin ve vizesiz seyahat hakkının sahibi olacak.
7
Kanada
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
Kanada'da vatandaşlık hakkı elde etmenin yolu, 400 bin dolar yatırım ve 800 bin dolarlık banka hesabından geçiyor.
8
Portekiz
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
İşsizlikle mücadele eden Portekiz'de en az 500 bin euro değerinde konut alan yabancılar vizesiz dolaşım hakkına kavuşuyor. Portekiz'e özel bir diğer uygulama da, en az 10 kişiye istihdam sağlayan bir iş kuran yabnacılara oturum izni verilmesi.
9
Uruguay
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
Uruguay'da 1.200 dolar aylık kazancı olanlara 3 yıllık geçici oturum izni ve vatandaşlık hakkı veriliyor.
10
Ukrayna
Ev Alana Süresiz Oturma İzni Veren 10 Ülke
Ukrayna'da vizesiz giriş ve sınırsız oturum izni için gereken yatırım, ülkede açacağınız şirket hesabında 100 bin dolarınızın olması.
Facebook'ta Paylaş!Twitter'da Paylaş!